Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline 25. november kl. 11:17

Influensavaksinering

Årets influensavaksine er kommet, og Folkehelseinstituttet anbefaler alle i risikogruppene å vaksinere seg. 

Les mer clear
error_outline 03. desember kl. 10:48

Koronatest?

Du kan bestille tidspunkt for koronatest via et bestillingsskjema som er tilgjengelig hele døgnet. Testen er gratis.

Les mer clear
error_outline 03. desember kl. 12:16

Koronavaksinering

Lillehammer kommune startet med koronavaksinering i uke 1 i 2021. Vaksinering skjer etter Folkehelseinstituttets prioriterte rekkefølge.

Les mer clear

Aktuelt

Klimakalkulator

Prosjekt Bruk av Klimakalkulatoren i mjølkeproduksjonen

Landbrukskontoret i Lillehammer-regionen har i samarbeid med NLR arrangert et prosjekt der tre gardbrukere med mjølkeproduksjon har testet ut klimakalkulatoren. Prosjektet ble oppsummert i et møte 10.11. Der ble Klimakalkulatoren presentert og gardbrukerne fortalte om sine erfaringer. Presentasjonen fra møtet finnes her

Møte om klimakalkulator i mjølkeproduksjon

Møte om bruk av klimakalkulatoren i mjølkeproduksjon 10.11.

Landbrukskontoret i Lillehammer-regionen har i samarbeid med Norsk Landbruksrådgivning Innlandet hatt et prosjekt der tre mjølkeprodusenter har testet ut bruk av klimakalkulatoren. I den forbindelse arrangeres det et åpent møte i Gausdal rådhus der resultater og erfaringer fra prosjektet blir lagt fram. Fra 2021 kan man søke om tilskudd til klimarådgivning i regionalt miljøprogram (RMP) der man har fått en helhetlig gjennomgang av utslipp og opptak av klimagasser på gården og en tiltaksplan fra en godkjent rådgiver. Klimakalkulatoren er dermed et nyttig verktøy i den sammenheng.

Skogmøte Nermo 19.oktober

Møte om Skogen som en del av klimaløsningen

Siste møte i møteserien Bonden i det grønne skifte omhandler skogen som en del av klimaløsningen. Møtet avholdes på Nermo hotell tirsdag 19.oktober. Det serveres varm mat fra kl 18.30 og møtet starter kl 19.15.