Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline02. september kl. 10:58

Smittetilfeller:

Under koronakrisen er totalt 73 personer i Lillehammer registrert med koronasmitte. To av disse er døde. Siste smittetilfelle er registrert 19. september. Nest siste smittetilfelle var 17. september.

Les mer clear
error_outline26. august kl. 14:47

Koronatest?

Du kan bestille tidspunkt for koroantest via nettsidene våre. Bestillingsskjemaet er tilgjengelig hele døgnet. Kommunen følger Folkehelseinstituttets retningslinjer for testing. 

Les mer clear
Lam på beite

Prosjekt 'Radiobjøller på lam i Øyer-fjellet'

For å bedre dokumentasjonen av årsaker til tap av lam på utmarksbeite kjøres et toårig prosjekt i Øyer-fjellet. Her merkes lam i utvalgte besetninger med radiobjøller. Rapport fra første prosjektår 2019 kan leses her.

Nye skogbruksplaner

Nå kan skogeiere i Gausdal og Øyer bestille ny skogbruksplan

Alle skogeiere i Gausdal og Øyer med produktiv skog med mer enn 50 daa, har nå fått tilsendt bestillingsinformasjon om nye skogbruksplaner. Bestillingsfristen er 13.februar og det kan bestilles både digitalt og ved ferdig frankert vedlagt konvolutt. Det er skogeierlagene i de to kommunene som har hatt ønske om at skogeierne nå skal få tilbud om nye planer.
Kjempespringfrø

Infomøte om bekjempelse av kjempespringfrø

Landbrukskontoret i Lillehammer-regionen arrangerer to infomøter og inviterer alle grunneiere og private hageeiere som har kjempespringfrø på sin eiendom eller i nærområdet.
Bilde av plantefelt

Skogkveld på Follebukjølen

Gausdal skogeierlag arrangerer, i samarbeid med Mjøsen skog og Landbrukskontoret i Lillehammer-regionen, skogkveld med tema suppleringsplanting på Follebukjølen mandag 13.mai.
På grunn av servering av varm mat ber vi om påmelding innen 12.mai. Se mer info nedenfor.
Kulturlandskap

Ny forskrift om regionale miljøtilskudd for Innlandet

Ny felles forskrift er nå vedtatt. De fleste ordningene videreføres, men noen ordninger er helt nye og andre er endret. I forskriften står alle ordningene det er mulig å søke tilskudd til.

Søknadsfristen for regionale miljøtilskudd er 15. oktober. For beitelag er søknadsfristen flyttet til 15. november.

Nedenfor ser du de viktigste nyhetene i regionalt miljøprogram.