Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline 15. juni kl. 08:27

Smittetilfeller:

Under koronakrisen er totalt 410 personer i Lillehammer registrert med koronasmitte. To av disse er døde. Siste smittetilfelle er registrert 4. juni-21.

Les mer clear
error_outline 15. juni kl. 08:27

Koronatest?

Du kan bestille tidspunkt for koronatest via et bestillingsskjema som er tilgjengelig hele døgnet. Testen er gratis.

Les mer clear
error_outline 15. juni kl. 10:07

Koronavaksinering

Lillehammer kommune startet med koronavaksinering i uke 1 i 2021. Vaksinering foregår etter Folkehelseinstituttets prioriterte rekkefølge. 

Les mer clear
Illustrasjon

Tilskudd til rentbrennende ovn

Bedre luftkvalitet i Lillehammer kommune:

Lillehammer kommune er opptatt av å bedre luftkvaliteten, og ønsker at gamle vedovner skal byttes med nye, rentbrennende ovner. Kommunen gir også i 2021 inntil 3000 kroner i tilskudd til de 50 første husstandene som søker og bytter til en rentbrennende ovn.

Byluft

Luftkvalitet akkurat nå

Overvåkning og varsling av luftkvaliteten er et systematisk arbeid for å verne om folks helse. Her finner du oppdatert informasjon om luftkvaliteten i Lillehammer dag for dag.
Beregningsverkøty luftkvalitet

Kartlegging av lokal luftkvalitet

Nasjonalt Beregningsverktøy for lokal luftkvalitet har nylig blitt utviklet. Verktøyet skal hjelpe kommunen med å løse viktige oppgaver etter forurensingsforskriften og sørge for god arealplanlegging. Dette er viktig blant annet for å planlegge best mulig luftkvalitet der folk bor og skal bo.