Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Meningsfylt fritid

Nærbilde av hender som spiller gitar

Kurs i gitarspill

Med Ole Gunnar Nagelsett

Har du spilt litt gitar før, men vil friske opp kunnskapene? Her lærer du blant annet enkle akkorder kombinert med enkle sanger, stemming av gitaren og besifringsspill. 

Leirbål

Turgruppa

Velkommen til lavterskelturer i nærområdet - hver torsdag kl. 11.15. Turgruppa er for deg som ønsker å gå på tur, men som kanskje synes det er vanskelig åkomme deg ut alene. Turene varer i 2-3 timer og vi tar pause undervegs. På enkelte turer benyttes privatbiler, slik at det blir en liten egenandel. Ellers er tilbudet gratis.

Nærbilde av flere mikrofoner i scenelys

Kurs i korsang høsten 2023

Bli med i lavterskelkoret Entré

Glad i å synge? Drømt om å synge i kor? Bli kjent med andre som også vil synge? Vi har nytt kurs i korsang våren 2023!

Tre personer på en benk, foran en vegg malt i sterke fargeblokker

Del en kulturopplevelse

Et spennende tilbud/”kurs” for deg som liker kunst og kulturopplevelser. Du trenger ikke å ha noen forkunnskaper. Det viktigste er at du har lyst til å være med til noen av de flotte kunst- og kulturarenaene vi har i Lillehammer og omegn. Én gang i måneden møtes gruppa på en kulturinstitusjon og får omvisning eller deltar på et arrangement.

Bokhyller fulle av bøker

Meningsfylt fritid

Lillehammer kommune tilbyr ulike kultur- og fritidstilbud med lav terskel. Vi har både turgruppe, treningsgruppe, gitarkurs, kor, gruppa "Del en kulturopplevelse" og mye annet fint. Kanskje du finner noe som frister?