Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline 27. januar kl. 09:47

Smittetilfeller:

Under koronakrisen er totalt 2600 personer i Lillehammer registrert med koronasmitte. Siste smittetilfelle er registrert  26. januar 2022.

Les mer clear
error_outline 27. januar kl. 16:11

Koronatest og selvregistrering

Du kan bestille tidspunkt for koronatest via denne nettsiden hele døgnet. Testen er gratis.

Les mer clear
error_outline 27. januar kl. 16:39

Koronavaksinering

Vaksinering er gratis og skjer etter Folkehelseinstituttets retningslinjer.

Les mer clear

Frivillighet

Så flott at du ønsker å bidra som frivillig! I Lillehammer kommune er det mer enn 300 lag og foreninger å engasjere seg i, så mulighetene er mange. 

Hvordan kan du bidra, og hva får du tilbake? 

Frivillighet er en viktig bærebjelke i samfunnet vårt. Frivillige organisasjoner gir viktige tilbud og møteplasser til befolkningen, og disse er et viktig supplement til offentlige tjenester. Som frivillig gir du av din kompetanse og styrke inn i samfunnet. Mange som bidrar frivillig forteller at de får gode følelser og lærer mye nytt tilbake. 

Er du ny i Lillehammer, er det å engasjere seg som frivillig en ypperlig måte å bli kjent med andre med samme interesser som deg. Det samme gjelder om du har bodd her lenge, men ønsker å stifte bekjentskap med nye folk. Det finnes en frivillig organisasjon for omtrent alle ulike interesser, så meld deg inn i en organisasjon som passer for deg.

Hvor starter jeg? 

Det er flere steder du kan starte for å finne et sted å engasjere deg. På frivillig.no kan du se om det finnes noen oppdrag som passer for deg. Hvis ikke er frivilligsentralen også et godt sted å starte. Du kan også se oversikten over lag og foreninger som vi har under, og ta direkte kontakt for å høre hva de forskjellige har behov for eller fortelle hva du er god på og ønsker å bidra med.

Lillehammer frivilligsentral har god oversikt over mulighetene for frivillig arbeid i kommunen, og de har ofte oppdrag som venter - kanskje venter det på akkurat deg! Frivilligsentralen er en møteplass som skal initiere, mobilisere og samordne lokal frivillig innsats i samarbeid med ildsjeler, lag/foreninger og det offentlige. De holder til i Brubakken 14 i Lillehammer sentrum.