Del en kulturopplevelse er et spennende tilbud/”kurs” for deg som liker kunst og kulturopplevelser. Du trenger ikke å ha noen forkunnskaper. Det viktigste er at du har lyst til å være med til noen av de flotte kunst og kulturarenaene vi har i Lillehammer og omegn. Tilbudet er et samarbeid mellom Lillehammer kommune og Kulturnettverket.

Kurset er et lavterskeltilbud til deg som ikke er så glad i å gå alene. Her får du en mulighet til interessante kulturopplevelser sammen med andre som har samme interesse som deg selv. Vi møtes én gang i måneden (stort sett torsdager midt i måneden på dagtid), og går sammen til bestemmelsesstedet. Der får vi omvisning av dyktige museumspedagoger, på museum eller dikterhjem, vi går på kino eler vi deltar på andre kulturarrangementer. Før jul skal vi også på julekonsert. Etter programmene tar vi en kopp kaffe og deler opplevelsen med hverandre, når det passer og man har lyst og mulighet. Du skal ikke forberede deg, eller føle at du er ”nødt” til å mene noe om det du har opplevd. Men du vil få en fin opplevelse og garantert lære noe nytt om kunst, historie, forfattere, film og musikk.

Meld deg på til Anne Brit Lee på 611 05 155 eller til anne.brit.lee@lillehammer.kommune.no. Her blir det førstemann til mølla!

Hva koster det og hva får jeg for kursavgiften?

Deltagelse på ”kurset” våren høsten 2022 og våren 2023 koster kr. 550 for et helt år, eller kr. 275 for et halvår. Du fporplikter deg ikke til å bli med alle gangene. Priseninkluderer inngang og omvisning på alle stedene vi besøker. Det betyr at du fort sparer inn avgiften. Det vil også være med en egen kulturkontakt på alle treffene. 

Du vil få et deltagerbevis for kurset, og med dette kommer du gratis inn på Lillehammer Kunstmuseum når som helst i åpningstiden, så lenge kurset varer. Dersom du vil ha med egen fritidskontakt/støttekontakt gjelder ledsagerbevisene på alle stedene vi besøker.

Det du må betale selv i tillegg til deltageravgiften er evt. busstransport, samt det du evt. vil spise og drikke på hvert sted. Det er fullt mulig å ta med matpakke, men kaffe/te må man evt. kjøpe.