Høring

Lillehammer kommune har mottatt forslag om mindre reguleringsendring av reguleringsplan for Øyresrønningen, vedtatt 25.10.2007. Forslaget er utarbeidet på vegne av Lillehammer Steinerskole.

Endringen består i at regulert areal for felles adkomst Fv2 på gnr/bnr 30/2 forskyves noen meter sørover. Endringen er begrunnet med et ønske om å lage en mer trafikksikker adkomst til Steinerskolen.

Planforslaget er vurdert til å kunne behandles som en mindre endring. Kommunestyret har delegert vedtak for mindre endringer av reguleringsplaner til Byplansjefen. Forutsetningen er at endringen i liten grad vil påvirke gjennomføringen av planen for øvrig, og ikke går ut over hovedrammene i planen. Dersom det mottas merknader som tilsier en annen vurdering, vil det imidlertid være nødvendig å behandle saken videre som en ordinær planendring.

Høringsfristen er den 22.06.2023.

Eventuelle innspill/merknader kan sendes til postmottak@lillehammer.kommune.no, eller til Lillehammer kommune, postboks 986, 2525 Lillehammer. Dersom det skulle være behov for ytterligere informasjon, ta kontakt med saksbehandler Mathilde Hjort på e-post: mathilde.hjort@lillehammer.kommune.no