frivillig.no kan du se om det finnes noen oppdrag som passer for deg. Hvis ikke er frivilligsentralen også et godt sted å starte. Du kan også se oversikten over lag og foreninger i Lillehammer, og ta direkte kontakt for å høre hva de forskjellige har behov for eller fortelle hva du er god på og ønsker å bidra med. I de ulike organisasjonene finner du engasjerte folk som jobber frivillig med veldig mye forskjellig, innenfor både kultur, samfunnsspørsmål, idrett, nærmiljø, livssyn, helse og mye annet. Kanskje finner du noe som passer deg perfekt?

Lillehammer frivilligsentral har god oversikt over mulighetene for frivillig arbeid i kommunen, og de har ofte oppdrag som venter - kanskje venter det på akkurat deg! Frivilligsentralen er en møteplass som skal initiere, mobilisere og samordne lokal frivillig innsats i samarbeid med ildsjeler, lag/foreninger og det offentlige. De holder til i Brubakken 14 i Lillehammer sentrum.

I Lillehammer er det også mange festivaler, som feirer både litteratur, musikk, mat, film, humor og teater. I alle disse er det mange frivillige som løser mange ulike typer oppgaver. Her finner du oversikt over mange av festivalene i Lillehammer.