Vedtak om høring/offentlig ettersyn:

Plan- og miljøutvalget fattet i møte 15.02.2024, sak 7/24 følgende vedtak:

  1. Forslag til regulering for Ravnum boligområde, med plankart datert 18.12.23, planbestemmelser datert 01.02.24 og planbeskrivelse datert 20.12.23 legges ut til høring/offentlig ettersyn. 
  2. Vedtaket fattes med hjemmel i Plan- og bygningsloven § 12-11.

Hovedendringen ift. gjeldende reguleringsplan er en andel konsentrert småhusbebyggelse og omdisponering av friareal avsatt til slalåmbakke.

Planforslaget avsetter området til boligformål, med frittliggende småhusbebyggelse i form av enebolig og tomannsboliger på området mot nord. I området mot sør hvor terrenget er noe brattere, foreslåes det konsentrert småhusbebyggelse. Planforslaget er oppdatert i forhold til nye føringer for overvann, parkering, uteoppholdsareal og håndtering av matjord. 
Planforslaget har avsatt områder for felles uteoppholdsareal og lekeplasser. Sentralt i området er det sikret tursti for tilkomst til løype og turveg. Planforslaget omfatter også deler av fylkesvegen, med bussholdeplass og fotgjengerovergang.
 

Frist for uttalelse: 11.04.24
 

Dersom du har synspunkter, merknader eller opplysninger til planforslaget sender du dette skriftlig til Lillehammer kommune innen fristen, enten til postmottak@lillehammer.kommune.no , eller pr. post. Dersom det skulle være behov for ytterligere informasjon, ta kontakt med saksbehandler Henrik Natvig på e-post: henrik.natvig@lillehammer.kommune.no .