Vedtak

Kommunestyret fattet i møte 28.09.2023 følgende vedtak:

  1. Forslag til detaljreguleringsplan for Sjoga hytteområde med plankart datert 29.08.23,
    planbestemmelser datert 29.08.23 og planbeskrivelse datert 29.08.23 godkjennes.
  2. Vedtaket fattes med hjemmel i plan- og bygningsloven §12-12.

Hensikten med planen er å tilrettelegge for fortetting av 25 nye hyttetomter innenfor etablert hytteområde rundt Sjoga med fritidsbebyggelse med enkel standard.
Planforslaget er en detaljering av arealet som er avsatt i kommuneplanens arealdel for fremtidig fritidsbebyggelse.

Kommunestyrets vedtak kan påklages. Eventuell klage sendes til Lillehammer kommune. Klagen vil bli lagt fram for planutvalget. Hvis planutvalget ikke finner grunn til å etterkomme klagen, vil den bli sendt videre til Statsforvalteren for endelig avgjørelse. 

Frist for å klage på vedtaket er den 25.10.23 

Klagen må angi vedtaket det klages over, og hvilken endring som ønskes. Klagen bør begrunnes. Klageren kan be om at vedtaket som er gjort ikke tillates iverksatt før klagesaken er avgjort. Godkjent plan er straks bindende for alle arbeider og tiltak som er nevnt i plan- og bygningsloven kapittel 20 og § 30-4 innenfor planens område. Grunnen innen planområdet kan ikke tas i bruk til formål som i vesentlig grad vil vanskeliggjøre gjennomføringen av planen.

Tidligere saksgang

Høring/offentlig ettersyn:

Planutvalget fattet i møte 17.11.22 i sak 48/22 følgende vedtak:

  1. Forslag til reguleringsplan for Sjoga hytteområde med planbestemmelser, plankart og planbeskrivelse datert 24.10.22 legges ut til høring/offentlig ettersyn.
  2. Vedtaket fattes med hjemmel i plan- og bygningsloven §12-11.

Før planforslaget legges ut på høring, skal bestemmelsene endres slik at maks BYA pr. eiendom settes til 90 kvadratmeter.
 

Hensikten med planarbeidet er å tilrettelegge for fortetting av 25 nye hyttetomter innenfor etablert hytteområde rundt Sjoga. 

Frist for å komme med innspill er 23.01.23.

Har du merknader til planforslaget sendes disse til Lillehammer kommune innen denne datoen til postmottak@lillehammer.kommune.no eller Lillehammer kommune, postboks 986, 2626 Lillehammer.

Spørsmål til planforslaget kan rettes til saksbehandler; trond.roneid@lillehammer.kommune.no.

Dokumenter: