Vedtak om høring/offentlig ettersyn:

Plan- og miljøutvalget fattet i møtet 18.04.2024, sak 14/24 følgende vedtak:

  1. Forslag til endring av detaljreguleringsplan for Jørstadmoen skole og Jorekstad, med plankart datert 05.04.24, planbestemmelser datert 05.04.24 og planbeskrivelse datert 04.04.24 legges ut til høring/offentlig ettersyn.
  2. Vedtaket fattes med hjemmel i Plan- og bygningsloven § 12-11.
     

Endringen fra gjeldende reguleringsplan er at deler av parkeringsareal tilknyttet Jorekstad er endret til bebyggelsesområde.

Planforslaget tilrettelegger for dagligvareforretning med adkomst fra dagens parkeringsplass. Det er også mulighet for inntil 2 etasjer med tjenesteyting, kontor, hotell/overnatting og bevertning.
Byggegrensen mot Jørstadmovegen er endret og bebyggelsen kan nå plasseres mot gangbanen og utformes som «gatebebyggelse».
Arealet som er omfattet av planendringen er oppdatert i forhold til nye føringer for overvann og parkering.
 

Frist for uttalelse: 12.06.2024
 

Dersom du har synspunkter, merknader eller opplysninger til planforslaget sender du dette skriftlig til Lillehammer kommune innen fristen, enten til postmottak@lillehammer.kommune.no , eller pr. post. Dersom det skulle være behov for ytterligere informasjon, ta kontakt med saksbehandler Henrik Natvig på e-post: henrik.natvig@lillehammer.kommune.no