Bursdagsfeiring
Det ble rene bursdagsfeiringa for de mange frammøtte, det ble servert både boller, saft og kaffe. Leikeapparatene var sjølsagt flittig i bruk og det kom unger fra både barnehager og skole for å teste dem ut. Treningsapparatene var også populære og til tross for lett yr var det også andre aktiviteter i parken som Tai Chi og sjakkspill med mer.    

Godt arbeid
Ordfører Granberg Johnsen ønsket å takke alle som har bidratt til at den flotte parken er blitt en realitet.
-Dette har vært et godt samarbeid, understreket han. -Her har det vært jobba jevnt og trutt, faktisk helt fram til åpningsdagen. Han understreket at det er mange som har bidratt inn i arbeidet, både Lillehammer barnehage, Hammartun skole, Rådet for mennesker med nedsatt funksjonsevne og andre innbyggere.

Ta den i bruk
Tjenesteområdeleder Kari Nesdal har ledet prosjektet, og i talen til de frammøtte benyttet hun også anledningen til å takke alle som har kommet med innspill, samt de som har stått på og jobbet for å få parken bygget ferdig til åpninga. Hun understreket også hvor viktig det er at innbyggere og andre nå tar parken i bruk: -Jeg håper dere ser mulighetene i parken og tar godt vare på den, avsluttet Nesdal.