Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline

Koronainformasjon / Information about the coronavirus

Les mer clear
Drommelogo_liggende_farger_sort_RGB-300x73

Drømmestipendet 2019

Klart for nye nominasjoner til Drømmestipendet


100 nye, unge kulturutøvere skal våren 2019 få til sammen 1,5 millioner kroner i form av Drømmestipendet 2019. Nå er jakten på gode drømmestipendkandidater i Lillehammer er i gang.

Dette er 16. gang at Norsk Tipping og Norsk kulturskoleråd samarbeider om å dele ut dette betydningsfulle stipendet til talentfull, ambisiøs og iherdig satsende ungdom som utøver kultur og som har drømmer om hva de ønsker å få til innen og med sitt kulturuttrykk.

Vårt håp er at Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle mange unge kulturutøveres drømmer.

Stipendbeløpet er på 15 000 kroner. Hver kommune kan nominere så mange utøvere de ønsker, fordelt på kategoriene dans, musikk, sirkus, skapende skriving, teater, visuell kunst og annetSøknad om å bli Lillehammer kommunes kandidater til Drømmestipendet 2019 må sendes til Lillehammer kulturskole v/rektor innen 28.januar 2019.

Søknaden må inneholde:

  1. Navn
  2. Adresse
  3. Fødselsår
  4. Telefonnummer
  5. E-postadresse
  6. Kategorivalg
  7. Et «hovedbilde» i breddeformat av den/de nominerte
  8. En beskrivelse av den/de nominerte, som den/de har skrevet selv
  9. Beskrivelse av drømmen.
  10. Dokumentasjon (lyd/bilde/video e.l.). Hvilken dokumentasjon som kreves finner du på denne linken: https://www.drommestipendet.no/vil-du-soke/

I 2019 må en være født tidligst i 1999 og senest i 2006 for å kunne bli nominert til Drømmestipendet. En bredt sammensatt jury velger videre ut de 100 heldige stipendmottakerne hvert år.

En lokal komite bestående av Tim Collins, kontor i Lillehammer kirke og Eivind Nåvik, rektor i Lillehammer kulturskole og Maria Seines, kulturkonsulent i Lillehammer, plukker ut kandidatene fra Lillehammer. En nasjonal jury velger ut hvilke 100 som tildeles stipend.

Offentliggjøring av hvem som får stipendet skjer mai/juni 2019.

Se også: www.drommestipendet.no

Denne artikkelen er over 3 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skjema