Norges beste utøvere, inkludert landslagsutøverne som stiller til start i Ruka kommende helg, kommer til Lysgårdsbakken og Natrudstilen helgen 4.-6. desember, da det opprinnelig var planlagt world cup-konkurranser i de samme grenene.

- Vi er glade for at vi sammen med Lillehammer Olympiapark og de lokale helsemyndighetene på så kort tid har klart å organisere konkurranser med Norges beste utøvere i langrenn, hopp og kombinert med de smitteverntiltakene som er nødvendig. Arrangementet vil, slik det ble på Beitostølen foregående helg, bli gjennomført i tråd med de til enhver tid gjeldende smitteverntiltak som nasjonale og lokale helsemyndigheter anbefaler sier arrangementssjef i Skiforbundet, Terje Lund.

             Foreløpig program:

Fredag 4. desember
Kombinert liten bakke og 5 km. kvinner
Kombinert liten bakke og 10 km. menn
Hopp kvinne
Langrenn sprint fristil

Lørdag 5. desember
Kombinert liten bakke 5 km. kvinner
Kombinert liten bakke 10 km. menn
Hopp kvinner
Langrenn 10 km. klassisk kvinner
Langrenn 15 km. klassisk menn

Søndag 6. desember
Langrenn 10 km. skøyting kvinner
Langrenn 15 km. skøyting menn
 

- Etter mye usikkerhet og hardt arbeid gjennom høsten er vi utrolig glad for at det blir et godt alternativ til World Cup. Vi gleder oss til å ta imot Norges beste utøvere og få vise frem vinterbyen Lillehammer, sier administrerende direktør i Lillehammer Olympiapark AS, Per Olav Andersen. 
Arrangementet vil ikke være åpent for publikum.
 

Kontaktpersoner:
Arrangementssjef i Norges Skiforbund, Terje Lund, mobil: 900 20 999
Administrerende direktør i Lillehammer Olympiapark AS, Per Olav Andersen, mobil: 918 86 082