Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline14. juli kl. 10:24

Smittetilfeller:

Under koronakrisen er det registrert totalt 41 koronasmittede personer i Lillehammer. To av disse er døde. Siste smittetilfelle er registrert 22. juli. 

Les mer clear
Logo med teksten "Ungfritid.no - Fritidaktiviteter for barn og unge"

Ungfritid.no

Har organisasjonen din fritidsaktiviteter for deltakere mellom 6 og 18 år? I høst åpner en ny, digital oppslagstavle der alle organisasjoner kan vise fram aktivitetene sine på ett sted. Da blir det lettere for barn, ungdom og familier å finne fram til en aktivitet som frister dem! Ta gjerne en kikk på ungfritid.no allerede nå.

Mann og lite barn i skogen, promotering for Friluftslivets uke 2020, 5.-13. september

Bli med på å arrangere Friluftslivets uke 2020

5.-13. september arrangeres Friluftslivets uke 2020. I løpet av uka skjer mange hundre arrangementer landet over. For organisasjoner er det en fin mulighet til å bli mer synlige og få litt gratis markedsføring av aktiviteten sin. Bli med!
frivillig

Danne og drifte en forening

Skal dere danne en ny forening eller trenger tips til hvordan drifte frivillige organisasjoner? Da anbefaler vi å ta en titt på veilederen utviklet av Frivillighet Norge. Den finner du her.

Leirbål - nettsidebilde

Foreningsregister

I Lillehammer er det mer enn 300 lag og foreninger og svært mange av disse er registrert i Lillehammer kommunes oversikt.