Redd Barna har ambisjoner om å kunne gi 100.000 barn mulighet til å leke, lære og leve i fred. Skal de få til det, må de ha inn mange penger på årets TV-innsamling. Og skal den bli en suksess, må det være mange bøssebærere i sving i Lillehammer søndag 22. oktober. 

Vi trenger bøssebærere i hele Lillehammer, som på aksjonsdagen deles inn i 9 områder: Vingrom, Saksumdal, Vingar, Sentrum, Fåberg/Jørstadmoen, Rudsbygd, Nordre Ål, Søre Ål og Vårsetergrenda/Roterud.

Du melder deg på som bøssebærer på TV-aksjonens nettside. Der finner du også mye mer informasjon om kampanjen og formålet, og der kan du følge med på hvor mye som er samlet inn til enhver tid. 

Flere måter å bidra på

Det er flere som tar i bruk temaet til TV-aksjonen til å lage undervisning og innsamlinger. Blant dem som også i år bruker TV-aksjonens tema i undervisningen, er Lillehammer læringssenter. De lager en tema- og aktivitetsdag på selve aksjonsdagen, og stiller med elever og lærere som bøssebærere.

Nå er tida inne til å bruke fantasien for å finne måter å få inn penger til aksjonen!

Aksjonsleder i Lillehammer, Jytte Sonne, forteller at det i år som tidligere skal være en ringedugnad for næringslivet. Den arrangeres 18. oktober mellom kl. 12.00 og 14.00. 

– Vi håper på stor deltagelse og masse engasjement, sier en håpefull Sonne.

Få mer informasjon og inspirasjon på TV-aksjonens nettside.